اهمیت عایق صوتی ساختمان، 12 نمونه دیواری و سقفی

به گزارش وبلاگ عکس، انواع عایق صوتی ساختمان شامل تمام موارد و عملکردهایی است که برای جلوگیری از ایجاد اختلال در فعالیت اتاق های کناری، چه این اتاق در طبقه بالا باشد و یا به صورت خطی در کنار اتاق حاضر قرار گرفته باشد، ایجاد می گردد. عایق صوتی ساختمان باید در هر حالتی که باشد، از انتقال صدا جلوگیری کند. با این حال این عایق صوتی لزوماً نباید یک تخته سنگی بتنی یا دیوار باشد. عایق صوتی ساختمان به توانایی کلی یک عنصر ساختمانی یا ساختار ساختمان در کاهش انتقال صدا به وسیله آن مربوط می گردد. در زمینه عایق صوتی ساختمان ممکن است به دو نوع عایق صوتی اشاره گردد 1. عایق صوتی هوا و 2. عایق صوتی ضربه. این نکته را به خاطر داشته باشید که ضعیف ترین پیوند در ساخت و ساز، تأثیر زیادی در کل عایق صوتی دارد. مثلاً برای جلوگیری از فاصله افتادن بین عناصر ساختمانی بسیار مهم است.

اهمیت عایق صوتی ساختمان، 12 نمونه دیواری و سقفی

حقیقت این است که همه ما دوست داریم که بعد از یک روز شلوغ کاری، به پناهگاه آرام خودمان، که خانه هایمان است، برگردیم. متأسفانه، واقعیت زندگی در یک شهر شلوغ، غالباً اجازه نمی دهد چنین اتفاقی بیفتد؛ در حالی که محصولات عایق صوتی ساختمان به آسانی در دسترس قرار گرفته و با گذشت زمان ارزان تر می شوند، دستیابی به آرامش و آسایش، آسان تر از آن چیزی است که فکر می کنید!

عایق صوتی ساختمان به صورت کفپوش

احتمالاً ساده ترین عایق صوتی که می تواند در هر خانه با حداقل کار مورد احتیاج نصب گردد، عایق صوتی ساختمان برای کفپوش است. این کفپوش های ضد صدا، با ضخامت تقریبا 2.5 میلی متر، مانند یک تشک آکوستیک با بار معدنی نازک، انعطاف پذیر و بسیار مؤثر عمل می نموده که به منظور کاهش نویز موجود در هوا به وسیله کف های چوبی، ساخته شده است.

بعلاوه می توانید این کفپوش را چندین بار لایه بندی کنید تا یک عایق صوتی ساختمان بیشتر ایجاد گردد. به خودی خود، یک لایه از کفپوش دارای عایق صوتی، 24 دسی بل می باشد، در صورت نصب لایه های بیشتر که برابر است با 87.5٪ کاهش نویز دریافت شده، این عایق ساختمان به 32 دسی بل افزایش می یابد!

همچون این کفپوش تشک مانند، زیر لایه عایق صوتی، محصولی کمی ضخیم تر است که با استفاده از لایه بازیافت شده فوم جذب صدا، ساخته شده است. فواید اضافی این محصول، بیشتر عایق نویز هوا و بعلاوه عایق ضربه است. این روش سریع ترین روش نصب و کارآمدترین کفپوش آکوستیک در بازار برای کاهش نویز به وسیله کف است که بعلاوه به طرز چشمگیری ارزان هم می باشد.

انواع عایق صوتی ساختمان برای سقف

عایق صوتی اتاق به اتاق

در صورت عدم دسترسی به پارتیشن های ساختاری، جهت انتقال افقی برای صدا، به وسیله سقف معلق ایجاد می گردد. بنابراین، سقف های آکوستیک سنتی اغلب عایق صوتی ساختمان کافی ندارند. در این موارد سیستم های مخصوص سقف آکوستیک ،ضروری است که خاصیت عایق صوتی را هم ارائه بدهند.

سقف معلق، به منظور دستیابی به حداکثر انعطاف پذیری انتخاب می گردد. با این وجود این سازه ها نسبت به سازه هایی که در آن پارتیشن ها اجازه نفوذ به سقف معلق را دارند و یا به تمام جهتهای منتهی به سقف می رسند، عایق صوتی کمتری ارائه می دهند.

عایق صوتی یک طرفه

نصب وسایل در جای خالی بین کف ساختمان و سقف معلق، مانند سیستم های لوله کشی و مجرای مختلف، می تواند باعث ایجاد سر و صدا بگردد.

در چنین مواردی، می توان از یک سیستم سقف معلق عایق صوتی ساختمان استفاده کرد تا نویز را تا حد قابل قبولی در اتاق پایین آن کاهش دهد.

عایق صوتی ساختمان برای کاهش حرکت عمودی هوا

عایق صوتی هوا از یک ساختار کف، می تواند با استفاده از سیستم سقفی معلق بهبود یابد. در صورت مقدار گیری از اتاق پایینی به اتاق فوق یا در جهت دیگر، عایق صوتی ساختمان مقدار گیری شده به همان مقدار مستقل است. بهسازی ها همواره به نوع خاصی از ساختار کف پیوند دارند.

عایق صوتی ضربه ای

عایق صوتی ضربه ای، به کاهش صدای پله، از افرادی که روی یک ساختار کف قدم می زنند مربوط می گردد. این عایق صوتی ساختمان با اندازه سطوح صدای ضربه در اتاق های بخش پایینی معین می گردد.

برای بهبود عایق صوتی ضربه، می توان از سیستم سقف معلق استفاده کرد و بنابراین این عایق سطح صدای ضربه را کاهش می دهد. بهسازی ها همواره به نوع خاصی از ساختار کف پیوند دارند.

منبع: اتاق

به "اهمیت عایق صوتی ساختمان، 12 نمونه دیواری و سقفی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اهمیت عایق صوتی ساختمان، 12 نمونه دیواری و سقفی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید