سه عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع بهترین های وزارت علوم
به گزارش وبلاگ عکس، خبرنگاران/خوزستان سه عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جمع اعضای هیات علمی برتر همکاری با جامعه و صنعت کشور قرار گرفتند.
دکتر علی حقیقی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران و معماری، دکتر محمود جورابیان عضو هیات علمی دانشکده مهندسی و دکتر محمود کاشفی پور عضو هیات علمی دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جمع اعضای هیات علمی برتر همکاری با جامعه و صنعت کشور قرار گرفتند.
به گزارش وبلاگ عکس، از طرح های توسعه مدل های ریاضی برنامه ریزی و مدیریت سیستم های آب شهری و توسعه روش های هوشمند بهینه سازی و بهره برداری از سیستم های آب رسانی و شبکه های جمع آوری فاضلاب می توان به عنوان تجارب مشارکت در فعالیت ها و برنامه ریزی های ملی و منطقه ای دکتر حقیقی نام برد.
بومی سازی و تدوین دانش فنی فناوری اسمز مستقیم جهت تصفیه آب های شور و بهینه سازی و ساخت یک مدل هیبریدی اسمز معکوس مستقیم جهت افزایش راندمان فرایند شیرینی پزی آب، آنالیز عوامل ایجاد تنش های مختلف در شبکه های توزیع آب و ارائه راهکارهای کنترلی در جهت افزایش راندمان بهره برداری مهم ترین قراردادهای تقاضامحور این عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است.
بعلاوه دکتر محمود جورابیان دیگر عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز مشارکت و عضویت در کارگروه تخصصی برنامه ریزی و توسعه مهندسی برق- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مشارکت و عضویت در کمیته داوری پروژه های ملی توانیر- شرکت های برق منطقه ای و توزیع، عضویت در کمیته مرکزی تحقیقات برق سازمان آب وبرق خوزستان و شرکت توزیع برق خوزستان و... را در زمره تجارب مشارکت در فعالیت ها و برنامه ریزی های ملی و منطقه ای خود دارد.
از مهم ترین قراردادهای تقاضامحور وی می توان به طراحی و ساخت پکیج کامل نیروگاه برق آبی کوچک، مکان یابی بهینه احداث نیروگاه خورشیدی و بادی به منظور تامین انرژی تاسیسات آب و فاضلاب با استفاده از سنجش از دور و GIS و... اشاره نمود.
دکتر محمود کاشفی پور دیگر عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است که از سوی وزارت عتف به عنوان هیات علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت معرفی شده است که از جمله تجارب مشارکت در فعالیت ها و برنامه ریزی های ملی و منطقه ای او می توان به ریاست کارگروه تخصصی علوم و مهندسی آب وزارت عتف و نقش مؤثر در توسعه رشته های مرتبط با آب در کشور و برنامه ریزی علمی این رشته ها، عضو گروه تحقیقاتی برای تهیه برنامه تحقیقاتی پنج ساله بخش های مختلف آب برای سازمان آب وبرق خوزستان و انجام طرح های تحقیقاتی متعدد برای این سازمان، عضو کارگروه محیط زیست گزارش سیلاب سال 1398 و... اشاره نمود.
مدیریت پسماندها و فاضلاب های صنعتی بزرگ، اثرات زیست محیطی با موضوع مدیریت منابع آب، ارزیابی تصفیه خانه های صنعتی و بهداشتی واحدهای بزرگ در حوزه کلان شهر اهواز، ارزیابی پسماندهای مایع صنایع بزرگ در حوزه کلان شهر اهواز و... از مهم ترین قراردادهای تقاضامحور این استاد دانشگاه شهید چمران اهواز است.
منبع: خبرگزاری ایسنا