طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و فوت و فن های پیچیدن آن

به گزارش وبلاگ عکس، دلمه برگ مو یکی از مجلسی ترین و خوشمزه ترین انواع دلمه ها است که نه تنها به عنوان یک غذای اصلی بلکه گاهی اوغات به عنوان پیش غذا یا یک مدل فینگرفود نیز در مهمانی های خانوادگی و دورهمی های محبت آمیز سرو می گردد. دلمه برگ مو اغلب در اواخر فصل بهار و اوایل تابستان زمانی که برگ درخت انگور سبز است تهیه می گردد، اما شما می توانید برگ های انگور را در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که خواستید این غذای خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دلمه خوشمزه را با تمام فوت و فن هایش به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و فوت و فن های پیچیدن آن

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو

  • برگ مو 50 عدد
  • گوشت چرخ نموده 300 گرم
  • برنج نصف پیمانه
  • پیاز میانه دو عدد
  • لپه یک سوم پیمانه
  • زردچوبه یک قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • سبزی دلمه (جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع به یک نسبت با گشنیز) پنج قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه چاشنی

  • کره کاله خرید آنلاین 25 گرم
  • سرکه دو قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت یک عدد
  • پیازداغ به اندازه لازم
  • نمک به اندازه لازم

طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و فوت و فن های پیچیدن آن

مرحله اول

دلمه برگ مو یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین انواع دلمه است که عموما در اواسط فصل بهار و اوایل تابستان هنگامی که برگ درختان انگور سبز و تازه است تهیه می گردد. اما شما می توانید با استفاده از تکنیک های نگهداری برگ مو آن ها را تازه حفظ کنید. ما در این طرز تهیه از گوشت استفاده نموده ایم اما اگر بخواهید می توانید دلمه برگ مو را بدون گوشت نیز تهیه کنید.

برای تهیه دلمه برگ مو ابتدا دو عدد پیاز میانه را به صورت نگینی خرد کنید و با دو قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت تفت دهید تا سرخ و طلایی شوند. سپس یک قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

300 گرم گوشت چرخ نموده را به ماهیتابه اضافه کنید و با پیازها روی حرارت ملایم تفت دهید. برنج و لپه ای که از شب قبل خیس خورده را نیز جداگانه بپزید. توجه داشته باشید که برنج را کمی زنده بردارید تا زمان پخت نهایی دلمه ها له نگردد.

مرحله سوم

در ادامه سبزی دلمه خرد شده را همراه نمک و فلفل به ماهیتابه اضافه کنید. برنج و لپه آبکش شده را نیز داخل ماهیتابه بریزید و مواد را با هم تفت دهید تا خوب مخلوط شده و مایه دلمه برگ موی شما آماده گردد.

مرحله چهارم

اگر از برگ مو های تازه استفاده می کنید آن ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بریزید تا تغییر رنگ دهند و نرم شوند. سپس آنها را به پشت پهن کنید و یک قاشق از مواد دلمه را وسط برگ مو ها ریخته و به شکل بقچه ای یا لوله ای بپیچید. به این صورت که ابتدا دو طرف پایین و بالای برگ مو را روی هم قرار می دهید و سپس دو طرف کناری را با استفاده از قاشق به هم می چسبانید تا شکل بقچه یا لوله به خود بگیرد. کف قابلمه را تعدادی برگ مو گذاشته و دلمه ها را به صورت فشرده در قابلمه بچینید.

مرحله پنجم

برای تهیه چاشنی دلمه برگ مو ماهیتابه ای روی حرارت میانه قرار دهید و کره، سرکه، عصاره گوشت، پیازداغ و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید.

مرحله ششم

چاشنی آماده شده را روی دلمه های چیده شده داخل قابلمه بریزید و در ادامه یک بشقاب روی آن ها بگذارید تا از هم وا نروند. سپس در قابلمه را بسته و اجازه دهید دلمه های با حرارت میانه، حدود یک ساعت بپزند. برای تزیین نیز می توانید اندازهی زرشک را با شکر و پیازداغ تفت دهید و روی دلمه ها بریزید، نوش جان.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و فوت و فن های پیچیدن آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و فوت و فن های پیچیدن آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید