آشپزی

طرز تهیه پنیر بوراتا ایتالیایی کش دار و خوشمزه

پاستا یا سالاد را برای ناهار یا شام آماده نموده اید؛ اما هنوز پنیر و گوجه فرنگی را به غذا اضافه ننموده اید؟ اضافه کردن پنیر به پاستا یا سالاد طعم آن را خوشمزه تر می نماید. پنیر بوراتا یکی از پنیرهای خوشمزه با طرز تهیه ساده است که طعم نو و بی نظیری به غذا...

24 مهر 1403

طرز تهیه چرتمه پلو، غذای محلی و محبوب سمنان

چرتمه پلو یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.طرز تهیه این غذای مقوی و لذیذ را در این مطلب آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

14 اردیبهشت 1403

طرز تهیه مربای چغاله پسته خانگی مرحله به مرحله

مربای چغاله پسته یکی از است. پای چاقاله پسته اوایل تابستان به بازار باز می گردد و یک نوبرانه پرطرفدار است. هر چند خیلی ها ترجیح می دهند چغاله پسته را مثل چغاله بادام با نمک میل نمایند ولی با درست کردن مربای چاقاله پسته، می توانید در همه فصول سال از طعم...

10 اردیبهشت 1403

آش های محلی کرمانی ها

کرمانی ها هم مانند همه مردم ایران آش ها و سوپ های خوشمزه ای طبخ می کنند که چند نمونه از آن ها را به شما معرفی می کنیم.

1 فروردین 1403

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت مرغ در خانه ، راحت و فوری

حلیم یک غذای مغذی است که به طور سنتی به عنوان یک صبحانه مقوی در فصول سرد سال سرو می گردد و البته برترین گزینه برای روزهایی است که فعالیت شدید دارید یا قرار است روزه بگیرند. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفند را مرور نموده بودیم اما اگر...

29 بهمن 1402

هتل یخی ژاپن کجاست ؟ ، تصاویر

در تنوع فرهنگ و زیبایی های طبیعت، هتل یخی ژاپن به عنوان یک آثار هنری بی نظیر و مقصد بی همتا در دنیای مسافرت زمستانی شناخته می گردد. این هتل، جایی است که تاریخ، هنر و طبیعت به طور هماهنگی با یکدیگر تداخل می یابند و تجربه اقامت در آن به یک سفر عمیق به دل زمستان...

18 بهمن 1402

پرونده فنون و مهارت پخت حلوا جوزی جاجرم برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی فرستاده شد

ایسنا/ براساس خبرهای واصله، پرونده فنون و مهارت پخت حلوا جوزی جاجرم برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی فرستاده شد.

8 بهمن 1402

طرز تهیه شیرینی بهشتی با روغن جامد به سبک قنادی ها

شیرینی بهشتی یا کُرکی برترین گزینه برای پذیرایی از میهمان های سرزده می تواند باشد. این شیرینی خوشمزه را به سبک قنادی ها راحت در منزل برای خود و عزیزان تان در فر یا بدون آن درست کنید. شیرینی بهشتی که در سه طعم مختلف در بازار وجود دارد هم با روغن مایع و هم...

5 دی 1402

برترین رستوران های ایرانی در استانبول

غذاهای ایرانی همواره هواداران خاص خود را دارند و آوازه و طعم بی نظیر غذاهای ایرانی در دنیا زبانزد عام است. از آن جایی که غذا یکی از مهم ترین بخش های سفر به استانبول به شمار می رود انتخاب رستورانی که علاوه بر کیفیت بالا غذا، با اجرای موزیک زنده فضای دلنشینی...

16 آذر 1402

طرز تهیه کوکی کشمشی ترد، خوشمزه و آسان

کوکی یک شیرینی سبک و خوشمزه برای پذیرایی در میهمانی ها است که به آسانی آن را با طعم ها و روش های مختلف می توانید درست کنید. در مطالب قبلی کوکی بادام زمینی را شرح داده ایم تا در منزل آن را به آسانی درست کنید. اگر شما از دوست داران شیرینی کشمشی هستید حتما طرز...

9 مهر 1402

مزه دار کردن مرغ برای جوجه کباب ؛ 5 روش طلایی برای مزه دار کردن مرغ کبابی

مزه دار کردن فیله های مرغ یا تکه های جوجه کبابی مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد. شما می توانید مرغ را در منزل با روش هایی بسیار آسان و با موادی در دسترس به اشکال مختلف مزه دار کنید.

16 مرداد 1402

با این روش خاص اشتهای بچه ها را تحریک کنید

گاهی اوقات درست کردن خیلی از دسرها به نظر ساده می رسد ولی مطمئن باشید درست کردن حتی ساده ترین آنها هم فوت و فن های خاص خودش را دارد.

27 تیر 1402

رقیب هری پاتر؛ پولدارترین آشپز جهان

نیجلا لاسون یک آشپز انگلیسی است که با حرفه های گوناگونی خودش را سرگرم نموده؛ روزنامه نگار است، درباره غذاهای مختلف مقاله می نویسد یا انتقاد می نماید و البته در تلویزیون برنامه های آشپزی خودش را نمایش می دهد که مخاطبان زیادی دارد.

26 تیر 1402

طرز تهیه برنج کته (دمی) به 3 روش ساده و قالبی ، نکات مهم کته

درست کردن برنج کته ایرانی که شفته نشود و به قول معروف دان دربیاید، فوت و فن هایی دارد که حتما باید آن ها را رعایت کنید. در از مجله خبرنگاران ، طرز تهیه برنج کته ساده و قالبی را به همراه فوت و فن های طلایی برنج دمی ایرانی، به شما آموزش خواهیم داد.

12 تیر 1402

طرز تهیه کوئین آمان شیرینی سنتی فرانسوی

کوئین آمان (به انگلیسی: Kouign-amann) کوئینامان یا کوئینگ آمان کیک شیرینی سنتی فرانسوی متعلق به قرن 19 میلادی است است که با خمیر کریسپی چند لایه درست می شود. بین لایه های خمیر با کره و شکر کاراملی پوشانده می شود. با این که لایه های خمیر در پخت این کیک به صورت سنتی...

2 خرداد 1402

شیرینی عسلی خانگی با کره، ساده و خوشمزه برای نوروز

شما می توانید این شیرینی عسلی خوشمزه را به عنوان میان وعده و در کنار شیرینی های نوروزی خود تهیه کنید.

28 اسفند 1401

طرز تهیه مربای زرشک؛ مربای سرخ پاییزی

مرباها با رنگ و طعم بی نظیرشان در تمامی فصول سال زینت بخش سفره صبحانه ایرانی ها هستند. در این میان فصل پاییز با میوه های رنگارنگش بهانه ای به شما می دهد تا با پخت مرباهای رنگارنگ مانند مربای هویج، سفره تان را زیباتر کنید. رنگ سرخ زرشک و شهد شیرین آن در...

3 بهمن 1401

راهنمای اولین اقامت در یک ریوکان ژاپنی

این جمله که ژاپن، سرزمین تضاد هاست، آنقدر گفته شده که بصورت یک کلیشه در آمده است؛ اما وقتی محل های اقامت در این کشور را در نظر بگیریم، این جمله کاملا حقیقت دارد. چرا که برخی مکان های عجیب و غریب و بسیاری مکان های فوق العاده برای اقامت در این کشور وجود دارد....

3 بهمن 1401

خوراکی های خوشمزه روسی ، تجربه طعم و مزه متفاوت

یکی از مجذوب کننده ترین بخش های هر سفر چشیدن غذاهای محلی آن منطقه، شهر یا کشور می باشد. خوردن این غذاها علاوه بر لذت چشیدن طعم های متفاوت و خوشمزه می تواند ما را تا حدی با فرهنگ و سلیقه مردم آن منطقه آشنا سازد. کشور روسیه نیز با آن وسعت و گستردگی که دارد...

29 دی 1401

طرز تهیه شامی بوقلمون مخصوص به روش جنوبی

شامی بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار خاص ایرانی است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی تهیه می گردد. در این دستور این شامی خوشمزه را از ترکیب گوشت بوقلمون و گوشت گوسفندی درست می کنیم که این ترکیب طعم بسیار خوشمزه ای را پدید می آورد. اگر از غذاهای...

29 دی 1401
تعداد: (48)