غذاهای ایرانی همواره هواداران خاص خود را دارند و آوازه و طعم بی نظیر غذاهای ایرانی در دنیا زبانزد عام است. از آن جایی که غذا یکی از مهم ترین بخش های سفر به استانبول به شمار می رود انتخاب رستورانی که علاوه بر کیفیت بالا غذا، با اجرای موزیک زنده فضای دلنشینی...
کوکی یک شیرینی سبک و خوشمزه برای پذیرایی در میهمانی ها است که به آسانی آن را با طعم ها و روش های مختلف می توانید درست کنید. در مطالب قبلی کوکی بادام زمینی را شرح داده ایم تا در منزل آن را به آسانی درست کنید. اگر شما از دوست داران شیرینی کشمشی هستید حتما طرز...
مزه دار کردن فیله های مرغ یا تکه های جوجه کبابی مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد. شما می توانید مرغ را در منزل با روش هایی بسیار آسان و با موادی در دسترس به اشکال مختلف مزه دار کنید.
گاهی اوقات درست کردن خیلی از دسرها به نظر ساده می رسد ولی مطمئن باشید درست کردن حتی ساده ترین آنها هم فوت و فن های خاص خودش را دارد.
نیجلا لاسون یک آشپز انگلیسی است که با حرفه های گوناگونی خودش را سرگرم نموده؛ روزنامه نگار است، درباره غذاهای مختلف مقاله می نویسد یا انتقاد می نماید و البته در تلویزیون برنامه های آشپزی خودش را نمایش می دهد که مخاطبان زیادی دارد.
درست کردن برنج کته ایرانی که شفته نشود و به قول معروف دان دربیاید، فوت و فن هایی دارد که حتما باید آن ها را رعایت کنید. در از مجله خبرنگاران ، طرز تهیه برنج کته ساده و قالبی را به همراه فوت و فن های طلایی برنج دمی ایرانی، به شما آموزش خواهیم داد.
کوئین آمان (به انگلیسی: Kouign-amann) کوئینامان یا کوئینگ آمان کیک شیرینی سنتی فرانسوی متعلق به قرن 19 میلادی است است که با خمیر کریسپی چند لایه درست می شود. بین لایه های خمیر با کره و شکر کاراملی پوشانده می شود. با این که لایه های خمیر در پخت این کیک به صورت سنتی...
شما می توانید این شیرینی عسلی خوشمزه را به عنوان میان وعده و در کنار شیرینی های نوروزی خود تهیه کنید.
مرباها با رنگ و طعم بی نظیرشان در تمامی فصول سال زینت بخش سفره صبحانه ایرانی ها هستند. در این میان فصل پاییز با میوه های رنگارنگش بهانه ای به شما می دهد تا با پخت مرباهای رنگارنگ مانند مربای هویج، سفره تان را زیباتر کنید. رنگ سرخ زرشک و شهد شیرین آن در...
این جمله که ژاپن، سرزمین تضاد هاست، آنقدر گفته شده که بصورت یک کلیشه در آمده است؛ اما وقتی محل های اقامت در این کشور را در نظر بگیریم، این جمله کاملا حقیقت دارد. چرا که برخی مکان های عجیب و غریب و بسیاری مکان های فوق العاده برای اقامت در این کشور وجود دارد....
یکی از مجذوب کننده ترین بخش های هر سفر چشیدن غذاهای محلی آن منطقه، شهر یا کشور می باشد. خوردن این غذاها علاوه بر لذت چشیدن طعم های متفاوت و خوشمزه می تواند ما را تا حدی با فرهنگ و سلیقه مردم آن منطقه آشنا سازد. کشور روسیه نیز با آن وسعت و گستردگی که دارد...
شامی بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار خاص ایرانی است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی تهیه می گردد. در این دستور این شامی خوشمزه را از ترکیب گوشت بوقلمون و گوشت گوسفندی درست می کنیم که این ترکیب طعم بسیار خوشمزه ای را پدید می آورد. اگر از غذاهای...
نروژ یکی از کشورهای زیبای اروپایی است که به علت جاذبه های طبیعی مجذوب کننده و فوق العاده اش، سالانه گردشگران زیادی را به سمت خود جذب می نماید. این کشور پرگردشگر دارای سواحل و خلیج های زیبا، جزایر دیدنی، آب دره های بی نظیر و یخچال های شگفت انگیزی است که...
کوه های سر به فلک کشیده و دیوهای افسانه ای، ربات های درخشان و سامورایی های درخشان تر؛ همه اینها باعث می شوند سفر با کوله پشتی به ژاپن، یک تجربه خارق العاده و شگفت انگیز باشد. بیش از هفتاد درصد کشور ژاپن با قله های آتشفشانی مرتفع و قله های برفی پوشانیده...
سرکه سیب یکی از چاشنی های پر هوادار و پر کاربرد است که می توانید این سرکه را در خانه تهیه و بهره ببرید. در این مطلب با طرز تهیه سرکه سیب در خانه آشنا می شوید.
شاید وقتی نام کرپ را می شنوید احساس کنید چه چیز عجیب و غریبی است یا دستور پخت آن سخت است، اما کاملا در اشتباهید.
سس فرانسوی با شکلات سکه ای سوربن یک سس خوشمزه است که با استفاده از شکلات سوربن و روش بن ماری تهیه می گردد و طعمی خوب به کیک و شیرینی هایتان می بخشد.
اگر جزو افرادی هستید که وقت زیادی برای غذا درست کردن ندارید، در عین حال از خوردن فست فود خسته شده اید، پاستا گزینه مناسبی برای شما است، به ویژه که پاستای خانگی و گیاهی باشد. در این صورت علاوه بر خوردن غذایی خاص و خوشمزه که سریع آماده می گردد؛ نگران سلامتی...
ماست اسفناج یکی از انواع بورانی های اسفناج است که خود به روش های مختلفی تهیه می گردد. این روش ها اگر چه شباهت هایی با هم دارند ولی با توجه به افزودنی های متنوعی که به آن اضافه می گردد، طعم های متفاوتی پیدا می نمایند. این افزودنی ها با توجه به جغرافیا و سلیقه...
دلمه برگ مو یکی از مجلسی ترین و خوشمزه ترین انواع دلمه ها است که نه تنها به عنوان یک غذای اصلی بلکه گاهی اوغات به عنوان پیش غذا یا یک مدل فینگرفود نیز در مهمانی های خانوادگی و دورهمی های محبت آمیز سرو می گردد. دلمه برگ مو اغلب در اواخر فصل بهار و اوایل تابستان...