سبزه عید یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره هفت سین است. احتمالا شما هم با نزدیک ترشدن به سرانجام سال، ذوق و شوق آغاز سال نو و عید نوروز را دارید. اگر به دوران کودکی خود رجوع کنید، روزهای پیش از عید نوروز را به یاد می آورید که در کنار پدر و مادر خود سبزه عید...
ایتالیا یکی از کشورهای بسیار زیبا در دنیا است که غذاهای بسیار لذیذ و خوشمزه ای از جمله پیتزا و پاستا دارد. سالاد سزار هم از سالادهای بسیار معروف این کشور است که اولین بار به وسیله سزار کاردینی، آشپز معروف ایتالیایی، درست شده است. این سالاد را در ایتالیا...
آشنایی با طرز تهیه سوپ فوری می تواند برای هر کسی روزی احتیاج مبرم گردد. زیرا همواره نمی توان برای تهیه سوپی پرملات و مجلسی، کلی زمان صرف کرد و منتظر جاافتادن آن شد. بعلاوه گاهی اوقات سرماخورده و آنقدر بیمار هستیم که دلمان به شدت یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه...
پاستا یا سالاد را برای ناهار یا شام آماده نموده اید؛ اما هنوز پنیر و گوجه فرنگی را به غذا اضافه ننموده اید؟ اضافه کردن پنیر به پاستا یا سالاد طعم آن را خوشمزه تر می نماید. پنیر بوراتا یکی از پنیرهای خوشمزه با طرز تهیه ساده است که طعم نو و بی نظیری به غذا...
چرتمه پلو یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.طرز تهیه این غذای مقوی و لذیذ را در این مطلب آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مربای چغاله پسته یکی از است. پای چاقاله پسته اوایل تابستان به بازار باز می گردد و یک نوبرانه پرطرفدار است. هر چند خیلی ها ترجیح می دهند چغاله پسته را مثل چغاله بادام با نمک میل نمایند ولی با درست کردن مربای چاقاله پسته، می توانید در همه فصول سال از طعم...
کرمانی ها هم مانند همه مردم ایران آش ها و سوپ های خوشمزه ای طبخ می کنند که چند نمونه از آن ها را به شما معرفی می کنیم.
حلیم یک غذای مغذی است که به طور سنتی به عنوان یک صبحانه مقوی در فصول سرد سال سرو می گردد و البته برترین گزینه برای روزهایی است که فعالیت شدید دارید یا قرار است روزه بگیرند. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفند را مرور نموده بودیم اما اگر...
در تنوع فرهنگ و زیبایی های طبیعت، هتل یخی ژاپن به عنوان یک آثار هنری بی نظیر و مقصد بی همتا در دنیای مسافرت زمستانی شناخته می گردد. این هتل، جایی است که تاریخ، هنر و طبیعت به طور هماهنگی با یکدیگر تداخل می یابند و تجربه اقامت در آن به یک سفر عمیق به دل زمستان...
ایسنا/ براساس خبرهای واصله، پرونده فنون و مهارت پخت حلوا جوزی جاجرم برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی فرستاده شد.
شیرینی بهشتی یا کُرکی برترین گزینه برای پذیرایی از میهمان های سرزده می تواند باشد. این شیرینی خوشمزه را به سبک قنادی ها راحت در منزل برای خود و عزیزان تان در فر یا بدون آن درست کنید. شیرینی بهشتی که در سه طعم مختلف در بازار وجود دارد هم با روغن مایع و هم...
غذاهای ایرانی همواره هواداران خاص خود را دارند و آوازه و طعم بی نظیر غذاهای ایرانی در دنیا زبانزد عام است. از آن جایی که غذا یکی از مهم ترین بخش های سفر به استانبول به شمار می رود انتخاب رستورانی که علاوه بر کیفیت بالا غذا، با اجرای موزیک زنده فضای دلنشینی...
کوکی یک شیرینی سبک و خوشمزه برای پذیرایی در میهمانی ها است که به آسانی آن را با طعم ها و روش های مختلف می توانید درست کنید. در مطالب قبلی کوکی بادام زمینی را شرح داده ایم تا در منزل آن را به آسانی درست کنید. اگر شما از دوست داران شیرینی کشمشی هستید حتما طرز...
مزه دار کردن فیله های مرغ یا تکه های جوجه کبابی مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد. شما می توانید مرغ را در منزل با روش هایی بسیار آسان و با موادی در دسترس به اشکال مختلف مزه دار کنید.
گاهی اوقات درست کردن خیلی از دسرها به نظر ساده می رسد ولی مطمئن باشید درست کردن حتی ساده ترین آنها هم فوت و فن های خاص خودش را دارد.
نیجلا لاسون یک آشپز انگلیسی است که با حرفه های گوناگونی خودش را سرگرم نموده؛ روزنامه نگار است، درباره غذاهای مختلف مقاله می نویسد یا انتقاد می نماید و البته در تلویزیون برنامه های آشپزی خودش را نمایش می دهد که مخاطبان زیادی دارد.
درست کردن برنج کته ایرانی که شفته نشود و به قول معروف دان دربیاید، فوت و فن هایی دارد که حتما باید آن ها را رعایت کنید. در از مجله خبرنگاران ، طرز تهیه برنج کته ساده و قالبی را به همراه فوت و فن های طلایی برنج دمی ایرانی، به شما آموزش خواهیم داد.
کوئین آمان (به انگلیسی: Kouign-amann) کوئینامان یا کوئینگ آمان کیک شیرینی سنتی فرانسوی متعلق به قرن 19 میلادی است است که با خمیر کریسپی چند لایه درست می شود. بین لایه های خمیر با کره و شکر کاراملی پوشانده می شود. با این که لایه های خمیر در پخت این کیک به صورت سنتی...
شما می توانید این شیرینی عسلی خوشمزه را به عنوان میان وعده و در کنار شیرینی های نوروزی خود تهیه کنید.
مرباها با رنگ و طعم بی نظیرشان در تمامی فصول سال زینت بخش سفره صبحانه ایرانی ها هستند. در این میان فصل پاییز با میوه های رنگارنگش بهانه ای به شما می دهد تا با پخت مرباهای رنگارنگ مانند مربای هویج، سفره تان را زیباتر کنید. رنگ سرخ زرشک و شهد شیرین آن در...