طرز تهیه سوپ فوری با جو پرک

به گزارش وبلاگ عکس، آشنایی با طرز تهیه سوپ فوری می تواند برای هر کسی روزی احتیاج مبرم گردد. زیرا همواره نمی توان برای تهیه سوپی پرملات و مجلسی، کلی زمان صرف کرد و منتظر جاافتادن آن شد. بعلاوه گاهی اوقات سرماخورده و آنقدر بیمار هستیم که دلمان به شدت یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه می خواهد ولی سوپ های آماده سوپرمارکت ها اصلا کارساز نبوده و به ناچار در پی طرز تهیه سوپ فوری برای سرماخوردگی هستیم. البته در این مورد راه بهتری نیز وجود دارد و آن سفارش آنلاین غذا با خبرنگاران است. در هر صورت، به خواندن مطلب ادامه دهید تا طرز تهیه یک سوپ فوری بسیار خوشمزه را برای روز مبادا بیاموزید.

طرز تهیه سوپ فوری با جو پرک
طرز تهیه سوپ فوری با جو پرک
تعداد نفرات2 نفر
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت70 دقیقه
درجه سختیکم

طرز تهیه سوپ فوری با جو پرک

طرز تهیه سوپ فوری با جو، درست مانند طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ، ساده بوده و به تکنیک خاصی احتیاج ندارد. البته دستور پختی که به شما ارائه می دهیم کوتاه تر از طرز پخت سوپ مرغ مجلسی بوده و زمان کمتری از شما می گیرد. بنابراین زودتر از آنچه که فکرش را می کردید یک سوپ مطبوع و دلپذیر روی میز نهارخوری انتظار شما را می کشد.

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ فوری با جو پرک

برای طرز تهیه سوپ جو ساده و فوری، برخی ترجیح می دهند مقداری رشته سوپ را نیز به آن اضافه نمایند اما ما ترجیح می دهیم از مواد اولیه اضافی مانند رشته سوپ، عدس پخته و سیب زمینی صرف نظر نموده و انتخاب آنها را به عهده خودتان بگذاریم. در هر صورت، به منظور طرز تهیه سوپ جو دونفره و فوری به مواد زیر با نسبت های گفته شده احتیاج دارید:

مواد لازممقدار مورد احتیاج
جو پرک1 پیمانه
مرغ250 گرم
پیاز1 عدد میانه
سیر1 حبه
هویج2 عدد کوچک
زرشک2 قاشق غذاخوری
سبزی سوپ3 قاشق غذاخوری
برگ بو1 عدد
روغن، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، آب لیموبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ فوری با جو پرک

برای آماده سازی این سوپ فوق العاده خوشمزه، مانند طرز تهیه سوپ تره فرنگی ، کار سختی در پیش رو نداشته و در بخش زیر تمام مراحل با سادگی تمام توصیف شده اند:

  • مرحله اول: در ابتدای کار به سراغ پیاز رفته و آن را بصورت نگینی ریزریز می کنیم. سپس قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته ایم را روی حرارت گذاشته و پیازها را در آن با مقدار کمی روغن تفت می دهیم. بعلاوه تا زمانی که پیازها نرم و سبک شوند، به سراغ جو پرک رفته و آنها را به خوبی می شوییم.
  • مرحله دوم: وقتی پیازها شیشه ای شدند، زردچوبه را به قابلمه افزوده و به خوبی هم می زنیم تا پیازها یکدست طلایی رنگ شوند. بعد از 5 دقیقه یک حبه سیر را رنده نموده و به پیازها اضافه می کنیم. بعلاوه سبزی سوپ که شامل جعفری و گشنیز است را بصورت تازه تهیه نموده و پس از شستشو، به خوبی ساطوری و ریزریز می کنیم.
  • مرحله سوم: اکنون نوبت به تکه های مرغ می رسد. آنها را پس از شستن به قابلمه افزوده و کمی تفت دهید تا رنگ عوض نمایند. سپس جو پرک را نیز به قابلمه افزوده و با سایر مواد مخلوط کنید. بعد از مدت کوتاهی، به مقدار ای که احتیاج باشد آب گرم را به همراه یک عدد برگ بو به قابلمه افزوده و سپس درب آن را بگذارید تا مواد آغاز به قل قل کردن بنمایند.
  • مرحله چهارم: هر از چند گاهی درب قابلمه را برداشته و کف روی سطح آن را جمع نموده و دور بریزید. بعلاوه یادتان باشد وقتی تمام کف روی سطح آب را جمع کردید، برگ بو را نیز از قابلمه خارج نموده و نمک و فلفل سیاه را اضافه نمایید. در نهایت، حرارت را کم نموده تا مواد آرام آرام جوش بخورند.
  • مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه سوپ فوری، به سراغ هویج ها رفته و پس از تراشیدن پوست شان، یا آنها را بصورت نگینی و ریز خرد نموده و یا اینکه رنده نمایید. بعلاوه زرشک ها را پس از پاک کردن، بشویید و کنار بگذارید.
  • مرحله ششم: اکنون درب قابلمه را برداشته و اطمینان حاصل کنید که تکه های مرغ به مرز پختگی رسیده باشند. اگر اینطور بود، آنها را از قابلمه خارج نموده و با دو چنگال، ریش ریش نمایید.
  • مرحله هفتم: در این مرحله، ابتدا هویج ها را به قابلمه افزوده و سپس مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه نمایید. اکنون دو انتخاب دارید، هم می توانید رب گوجه فرنگی را بصورت مستقیم به قابلمه بیفزایید تا جوش بخورد و هم اینکه ابتدا در شیرداغ کن با مقدار کمی روغن و آب جوش آن را رقیق نموده و سپس به قابلمه اضافه کنید.
  • مرحله هشتم: حال، باید شکیبا باشید تا سوپ به خوبی جا بیفتد. در واقع چیزی حدود 20 الی 30 دقیقه برای جاافتادن سوپ کافیست. بعد از این مدت، زرشک را به همراه سبزی سوپ که قبلا خرد نموده ایم، به دیگر محتویات سوپ افزوده و به خوبی مواد را با هم مخلوط نمایید.
  • مرحله نهم: بعد از حدود 10 الی 15 دقیقه، سوپ فوری شما تقریبا حاضر است. فقط کافیست مقداری آب لیمو را به قابلمه افزوده و پس از ترکیب کردن مواد با هم، یکبار از سوپ مزه بگیرید تا در صورت لزوم مقدار نمک و فلفل آن را تنظیم نمایید. در آخر، سوپ را در ظرف سرو ریخته و با مقداری جعفری خردشده و قدری زرشک تفت داده شده تزیین نموده و با نان داغ میل نمایید. نوش جان!

رمز و رازهای ناگفته در طرز تهیه سوپ فوری

برخی به اشتباه تصور می نمایند غذاهای فوری بدان معنا که در پختشان فوریتی وجود دارد احتیاج به رعایت یکسری اصول و نکات ویژه را ندارند. اما برخلاف تصور عامه، اتفاقا غذاهای فوری به علت اینکه باید در زمان کمی به عطر و طعم ایده آل برسند احتیاج بیشتری به فوت و فن های حرفه ای دارند. لذا نکات مهم زیر را هنگام طبخ سوپ فوری با جو پرک در نظر بگیرید:

  • بهتر است در تهیه سوپ فوری از سبزی تازه به جای سبزی خشک استفاده نموده و بعلاوه دقت کنید که نسبت سبزی جعفری باید از گشنیز بیشتر باشد تا عطر و طعم بهتری برای سوپ حاصل آید.
  • اگر بسیار به قارچ علاقه دارید، می توانید قارچ را همانطور که در طرز تهیه سوپ قارچ به کار می برید، بصورت ریزریز به سوپ فوری نیز افزوده و از آن لذت ببرید.
  • برای تهیه سوپ فوری، بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. زیرا زودتر پخته شده و راحت تر ریش ریش می گردد. بعلاوه احتمال خرد شدن استخوان مرغ در سوپ از بین رفته و از بوی زهم مرغ کاسته می گردد.
  • اگر قصد تهیه سوپ فوری برای فردی که بیمار است را دارید، پیشنهاد می کنیم پیاز را بصورت رنده شده و بدون تفت دادن به آب مرغ اضافه نمایید.
  • شما می توانید همچون شیوه ای که در طرز تهیه سوپ شیر با جو پوست کنده به کار می برید، سوپ فوری با جو پرک را نیز با مقداری شیر پخته و مزه ای متفاوت را خلق کنید.
  • در استفاده از زرشک اطمینان حاصل کنید که سنگ ریزه نداشته باشد. بعلاوه احتیاجی نیست زرشک ها را در آب بخیسانید.
  • برای دلپذیرتر شدن عطر و طعم سوپ فوری می توانید از عصاره های مرغ یا گوشت آماده استفاده کنید.
  • به منظور طرز تهیه سوپ فوری برای افطار پیشنهاد می کنیم از سیب زمینی نیز در سوپ استفاده نموده تا گرسنگی روزه دار را بهتر برطرف نماید.

با وبلاگ عکس سوپ فوری را فوری تحویل بگیر!

با اینکه بیشتر افراد سوپ را غذا ندانسته و از آن بعنوان یک پیش غذای مقوی و خوشمزه یاد می نمایند، اما واقعا برخی از سوپ ها مانند سوپ جو پرک همچنانکه سبک هستند اما برای مدتی می توانند جلوی ضعف و گرسنگی ما را بگیرند. اگر قبلا این سوپ خوشمزه را امتحان نموده باشید، به خوبی می دانید که با طرز تهیه سوپ فوری مریض به خوبی بهبود یافته و تا حدود زیادی قوای جسمانی خود را بدست می آورد. به هر جهت، خوردن سوپ را فقط به هنگام بیماری مدنظر قرار نداده و گهگاهی به معده خود با صرف این غذای لذیذ و مفید، استراحت بدهید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه سوپ فوری با جو پرک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ فوری با جو پرک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید