طرز تهیه پنیر بوراتا ایتالیایی کش دار و خوشمزه
به گزارش وبلاگ عکس، پاستا یا سالاد را برای ناهار یا شام آماده نموده اید؛ اما هنوز پنیر و گوجه فرنگی را به غذا اضافه ننموده اید؟ اضافه کردن پنیر به پاستا یا سالاد طعم آن را خوشمزه تر می نماید. پنیر بوراتا یکی از پنیرهای خوشمزه با طرز تهیه ساده است که طعم نو و بی نظیری به غذا می دهد. این پنیر بافت نرم و کش داری دارد. حتما حدس می زنید که ترکیب پنیر بوراتا با کاهو سالاد یا دانه های پاستا خوشمزه است. در زمان آماده کردن پاستا یا سالاد پنیر بوراتا را اضافه کنید، حتما عاشق طعم این ترکیب خوشمزه می شوید و دفعه بعدی در زمان تهیه پاستا یا سالاد آن را بدون اضافه کردن پنیر بوراتا امتحان نمی کنید. اگر کنجکاو هستید که طعم پنیر بوراتا را با پاستا یا سالاد امتحان کنید؛ دستور تهیه این پنیر خوشمزه را دنبال کنید.
پنیر بوراتا چیست؟
پنیر بوراتا یکی از پنیرهای خوشمزه است که از دل پنیرهای ایتالیایی آماده می گردد. این پنیر بافت نرم و شبیه به ماست خامه ای دارد. بافت خارجی این پنیر سفت و بافت داخلی آن نرم است که نه تنها طعم غذا را لذیذتر می نماید؛ ظاهری خوشمزه تر به پاستا و سالاد می دهد. پنیر بوراتا چربی کمتری در مقایسه با پنیر موزارلا دارد. این پنیر خوشمزه یک میان وعده سالم و مغذی برای بچه ها در مدرسه است؛ پنیر بوراتا را با گوجه روی نان تست بزنید، حتما کودکتان عاشق طعم آن می گردد.
برای مطالعه طرز تهیه پنیر موزارلا
ارزش غذایی پنیر بوراتا
کالری | 300 الی 350 گرم |
کلسترول | 100 الی 120 گرم |
کربوهیدرات | 2 الی 3 گرم |
پروتئین | 18الی 22 گرم |
برای مطالعه انواع پنیر پیتزا و فست فود
طرز تهیه پنیر بوراتا
پنیر بوراتا با طعم ملایم و شیرینی که دارد یک ترکیب خوشمزه برای وعده های اصلی روز است. مواد اولیه اصلی برای تهیه این پنیر ایتالیایی شیر و خامه است که بافت آن را نرم می نماید. شما می توانید پنیر بوراتا را با مواد اولیه تازه و مناسب در خانه با روش کارگاه های آشپزی آماده کنید. در این روش تهیه، پنیر بوراتا را می توانید با مواد اولیه موجود در خانه با مدت زمان 10 تا 15 دقیقه آماده کنید.
برای مطالعه چرا برخی پنیر ها با حرارت آب می شوند؟
مواد اولیه پنیر بوراتا
شیر | 1 لیتر |
ماست پرچرب | 200 گرم |
رنت (مایه پنیر) | 1.5 میلی لیتر |
نمک | به میزان لازم |
خامه صبحانه | 250 گرم |
برای مطالعه طرز تهیه غذا با قارچ و پنیر
مراحل تهیه پنیر بوراتا
1.در اولین مرحله از تهیه پنیر بوراتا، باید شیر را گرم کنید. قابلمه ای میانه انتخاب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. فرصت دهید که شیر در دمای 32 درجه سانتی گراد گرم گردد.
2. ماست و رنت (مایه پنیر) را به شیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و فرصت دهید که شیر در مدت زمان 10 تا 15 دقیقه بدون هم زدن بماند تا شیر سفت گردد.
3.در مرحله سوم، با استفاده از یک چاقو تیز دلمه های شیر را به قطعات کوچک برش دهید.
4.قابلمه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه قابلمه گرم شد آن را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید که در مدت زمان 5 دقیقه در محیط آشپزخانه قرار بگیرد.
5. دلمه ها را درون یک پارچه تمیز بریزید و آهسته آب آن ها را بگیرید.
6.دلمه ها را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید و با دست به آرامی ورز دهید تا خمیر یکدستی به وجود بیاید. سپس خامه صبحانه را به دلمه ها اضافه کنید و دوباره خمیر را با دست ورز دهید تا یکدست گردد.
7.یک قسمت از خمیر را برداشته و به شکل توپ دربیاورید؛ بخش دیگر خمیر را با وردنه چوبی ورز دهید. خمیر توپی را در آن بپیچید تا خمیر فرم بگیرد.
8.در آخر روی سطح لایه بیرونی پنیر بوراتا نمک بزنید و آن را در یک ظرف در بسته به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم ها به خوبی باهم ترکیب شوند.
برای مطالعه خواص پنیر موزارلا
نگهداری پنیر بوراتا
پنیر بوراتا بافت نرم و خامه ای دارد و همواره در معرض ترش شدن است. پس از هر بار استفاده، این پنیر را در ظرف درب دار نگهداری کنید. پیشنهاد می کنیم این پنیر را در فریزر نگهداری نکنید. نگران مخلوط شدن بافت خارجی و داخلی پنیر نباشید زیرا طعم آن را تغییر نمی دهد.
برای مطالعه فواید پنیر بلوچیز
سخن پایانی؛ پنیر بوراتا یکی از انواع پنیرهای ایتالیایی است که بافت نرم و خامه ای دارد و به غذا طعم جدیدی می دهد. مواد اصلی برای آماده کردن این پنیر خوشمزه شیر و خامه است. نگهداری از این پنیر را قبل تر شرح دادیم اما پیشنهاد می کنیم که حتما پنیر بوراتا را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید. وقت آن نشده که پاستا را با پنیر بوراتا امتحان کنید؟ روش تهیه این پنیر خوشمزه را دوباره بخوانید و با در دسترس ترین مواد اولیه آن را برای صبحانه یا شام آماده کنید.
منبع: دیجیکالا مگ