چرا برخی مودم&zwnjهای آنلاک در خارج از ایران کار نمی&zwnjکنند؟

به گزارش وبلاگ عکس، برخی کاربران مودم های عمدتا همراه خود را به خارج از کشور برده و آن جا هم استفاده می کنند.

چرا برخی مودم&zwnjهای آنلاک در خارج از ایران کار نمی&zwnjکنند؟

در این میان، گاهی اوقات یک مودم اصلا به شبکه موبایل کشور مقصد وصل نمی شود در صورتی که در ایران کاملا وصل شده و مشکل خاصی نداشته است.

داریم درباره مودم های انلاک صحبت می کنیم که قاعدتا باید در هر کشوری و با هر سیم کارتی کار کنند و مسئله ای از بابت اتصال به یک اینترنت و شبکه موبایل خاص نداشته باشند.

دو احتمال برای کار نکردن مودم ها در خارج از ایران وجود دارد:

عدم پشتیبانی از باندهای رادیویی اپراتور موبایل

نخست، برخی از کشورها به ویژه کشورهای اروپایی و سردمدار آن ها کشور انگلیس، فقط از چندین باند رادیویی 4G LTE پشتیبانی کرده و مانند ایران همه باندهای رادیویی موجود برای این شبکه های موبایل را دارا نیستند.

به همین دلیل، شاهدیم که سازندگان مودم ها و روترها، همیشه برای اروپا نسخه های ویژه ای از محصولات خود را تهیه می کنند.

ممکن است مودمی که وارد ایران شده است؛ فقط از یک سری باندهای رادیویی پشتیبانی کرده که در کشور مقصد روی آن باندها سرویس ارائه نمی شود. باید در این شرایط، با اپراتور تماس گرفت و دقیقا پرسید روی کدام باندها سرویس می دهند و مودم باید روی کدام باند تنظیم شود.

تنظیمات اشتباه روی باند رادیویی

احتمال دوم، قفل شدن تنظیمات مودم روی یک باند رادیویی است. برخی مودم ها، در پنل مدیریتی خود تنظیماتی دارند که اجازه می دهد مودم روی یک باند رادیویی خاصی قفل شود. دلایل زیادی برای این قضیه هست.

مثلا، مودم برای کشور و اپراتور خاصی ساخته شده و مطابق با تعیینات سرویس آن اپراتور، تنظیمات پیش فرض مودم روی باند رادیویی خاصی قرار گرفته است. بعد این مودم وارد ایران شده و چون اپراتورهای موبایل ایران روی همان باندها هم سرویس دادند؛ مسئله ای ایجاد نشده ولی در کشور دیگری و با سیم کارت و اپراتور دیگری، مودم به شبکه موبایل وصل نمی شود.

در این مواقع، ریست کارخانه مودم بهترین راه چاره است. پیشنهاد بعدی، مراجعه به پنل مدیریتی مودم و تنظیمات شبکه موبایل است. اگر گزینه ای هست که در آن باید باندهای رادیویی اپراتور تعیین و تعریف شوند؛ باید روی باندهایی قرار دهید که اپراتور شما در خارج از کشور گفته است.

برخی اپراتورها تنظیمات خاصی برای کاربران موبایل خود دارند و شما باید هنگام خرید سیم کارت و سرویس اینترنت موبایل، این تنظیمات را گرفته باشید تا بتوانید هم در گوشی موبایل و هم در مودم اعمال کنید.

کاربران زیادی طرفدار آنتن های اکسترنال یا خارجی هستند. انتن های خارجی گاها قدرتی 7 برابری نسبت به آنتن های داخلی دارند و این یعنی قدرت گیرندگی و…

رئیس سازمان رگولاتوری ایران در گفت وگو با سایت زومیت درباره شرایط اینترنت در ایران و به طور تعیین توسعه اینترنت VDSL صحبت هایی انجام داده است….

گوگل فایبر سرویس اینترنت 2 گیگابیت بر ثانیه را در دو شهر نشویل و هانتسویل ایالات متحده با قیمت 100 دلار عرضه کرد. مشتریان جدید…

وقتی صحبت از وای فای 6 (منظورمان استاندارد 802.11ax است) می شود؛ همه از سرعت بالاتر آن نسبت به وای فای 5 صحبت می کنند. اما آیا تمام تفاوت…

وقتی از اینترنت پرسرعت ثابت صحبت می کنیم؛ سه گزینه بیشتر پیش روی ما نیست: ADSL و VDSL و FTTH (فیبرنوری). تکلیف ADSL تا حدودی تعیین است؛…

یکی از مهم ترین پرسش های کاربرانی که می خواهند از اینترنت ADSL به اینترنت VDSL کوچ کنند؛ قیمت و بسته های VDSL است. همه می دانیم که اینترنت VDSL…

یکی از ترفندهای افزایش سرعت اینترنت موبایل برای دستگاه های دیگر، تنظیم هات اسپات موبایل روی فرکانس 5 گیگاهرتز است. البته اگر گوشی شما از وای فای دو…

هیچ چیزی بدتر از افت سیگنال وای فای وسط یک ویدئوکنفرانس، کلاس آنلاین و تماس تصویری نیست. این روزها بسیاری از ما در خانه مشغول کار…

منبع: شبکه چی

به "چرا برخی مودم&zwnjهای آنلاک در خارج از ایران کار نمی&zwnjکنند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا برخی مودم&zwnjهای آنلاک در خارج از ایران کار نمی&zwnjکنند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید