تخصیص عادلانه غرفه به ناشران با نمایشگاه مجازی محقق شد
به گزارش وبلاگ عکس ، حسن ملکیان جبلی، مدیرانتشارات سایه سخن در گفت و گو با روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره نخستین تجربه برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب و شرایط آن اظهار کرد: نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بیش از سه دهه برگزار شد و معمولا در روزهای اول و دوم مشکلاتی داشت. طبیعی است که در نخستین تجربه برگزاری نمایشگاه مجازی مشکلاتی باشد اما باید به همه دست اندرکاران و فعالان این نمایشگاه خسته نباشید گفت.
وی ادامه داد: این نمایشگاه موجب شد آثار ناشران به همه نقاط ایران بخصوص نقاطی که طی سال های قبل امکان حضور در نمایشگاه را نداشتند برسد و مردم به کتاب و تاز ه های نشر دسترسی داشته باشند.
ملکیان با ذکر مثالی در این زمینه توضیح داد: آدرس هر فاکتوری را که می دیدم نقاط و شهرهای دورافتاده است خیلی شادمان می شدم زیرا ما معتقدیم وقتی یک نفر کتابی را می خواند حتما آن را به شخص دیگری می دهد یا خواندن آن را پیشنهاد می کند و زمانی که کتاب ها توسط نمایشگاه ها خوب پخش می شود موجب خرسندی ناشر می شود.
وی با بیان اینکه یکی از محاسن اصلی نمایشگاه دسترسی مردم در همه نقاط کشور به کتاب و تازه های نشر بود، افزود: حسن دیگر این رویداد هماهنگی شرکت ملی پست با سایت بود و زمانی که مشتری سفارش می داد به راحتی آدرس و کد پستی برای او به نمایش در می آمد.
این ناشر تاکید کرد: از سوی دیگر ما سال های زیادی که در نمایشگاه کتاب تهران حضور داشتیم، می خواستیم که غرفه دو بر و 12 متری داشته باشیم اما هیچ گاه محقق نشد اما با نمایشگاه مجازی شاهد بودیم که هیچ تبعیضی بین ناشران ایجاد نشده است و عدالت در فضا، میان ناشران رعایت شد و ما ویترینی به اندازه کل ایران داشتیم.
ملکیان جبلی همچنین ارایه تخفیف 20 درصدی را برای ناشران پرهزینه دانست و در پایان گفت: در کنار همه این ها هزینه ارسال و پاکت و جعبه نیز بار مضاعفی بر دوش ناشران قرار می داد و امیدواریم در دور آینده نمایشگاه این مشکل در تعامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با شرکت ملی پست برطرف شود.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران تا دهم بهمن ماه در سامانه tehranbookfair.ir ادامه دارد.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران