طرح ها و تحقیقات کاربردی در جهت برطرف مسائل جامعه حمایت شوند
به گزارش وبلاگ عکس، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: طرح ها و تحقیقات کاربردی در جهت برطرف مسائل جامعه حمایت شوند.

به گزارش وبلاگ عکس، دکتر محمد فیضیان در نشست آنالیز طرح های تحقیقاتی برگزیده، اظهار کرد: از طرح ها و تحقیقات کاربردی در جهت برطرف مسائل و چالش های جامعه حمایت می کنیم.
وی توضیح داد: مهم این است که طرح های تحقیقاتی و پژوهشی ادارات و دستگاه های اجرایی و دانشگاه ها، مبتنی بر نوآوری و در جهت برطرف مسائل و چالش های محلی، استانی و ملی باشند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: از نوآوری ها و تحقیقات کاربردی باید حمایت کرد.
فیضیان اضافه نمود: اقتصاد دانش بنیان یک اقتصاد مبتنی بر نوآوری، فناوری و فراوری مبتنی بر ظرفیت ها و توانمندی های محیطی است.
لازم به ذکر است در این نشست، نمایندگان بعضی ادارات و مراکز دانشگاهی و پژوهشی استان حضور داشتند و هر کدام طرح های مرتبط با حوزه کاری خود را ارائه نموده و حاضران در نشست، درباره طرح ها، بحث و گفتگو کردند.
منبع: خبرگزاری ایسنا