طرز تهیه 5 نوع ته دیگ نان ترد و برشته

به گزارش وبلاگ عکس، ته دیگ نان را می توان با انواع نان لواش، نان سنگک، نان بربری، نان باگت و نان تست درست کرد. طرز تهیه انواع ته دیگ نان تقریبا یکسان بوده و تنها از نظر شکل ظاهری و طعم و مزه اندکی متفاوتند.

طرز تهیه 5 نوع ته دیگ نان ترد و برشته

وبلاگ عکس | سرویس آشپزی - ته دیگ از خوراکی های اصیل ایرانیست که با سبزیجات، مغز ها و انواع نان درست می گردد. ته دیگ بادمجان و ته دیگ کاهو از جمله ته دیگ های خوشمزه ای هستند که با سبزیجات درست می شوند. ته دیگ نان نیز از ساده ترین ته دیگ ها است که می توان آن را با هر نوع نانی درست کرد و با طرح های خلاقانه، ظاهر آن را تغییر داد. در این مطلب قصد داریم روش تهیه ته دیگ نان ترد و برشته را به 5 روش آموزش دهیم.

در صورتی که برای تهیه ته دیگ نان ترد و برشته، مطالعه روش خاصی مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر می توانید به آن روش برسید.

  • ته دیگ نان ساده
  • ته دیگ نان باگت
  • ته دیگ نان تست
  • ته دیگ با خمیر نان باگت
  • ته دیگ نان رولی

1. طرز تهیه ته دیگ نان ساده

  1. نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه ته قابلمه برش بزنید.
  2. قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم گردد، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
  3. پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کناره های اضافه آن را جدا کنید.
  4. کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
  5. حرارت را کم نموده و 45-40 دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده گردد.

دو نکته مهم

  • در صورت استفاده از نان خیلی نازک بهتر است چند لایه نان روی هم بچینید.
  • نان لواش را می توانید به صورت نوار هایی به عرض 3-2 سانتیمتر و طول ته قابلمه برش بزنید. سپس آن را به صورت بافت حصیری ته قابلمه بچینید و ته دیگ نان چهارخونه درست کنید.
  • مهم ترین نکته در تهیه ته دیگ نان برشته و خوشمزه، استفاده از روغن فراوان و داغ شدن آن است.
  • در صورت استفاده از قابلمه تفلون نچسب، ته دیگ به راحتی از قابلمه جدا می گردد ولی در صورت استفاده از قابلمه استیل یا روی، پس از خاموش کردن حرارت بدون برداشتن دمی چند دقیقه صبر کنید تا ته دیگ جدا گردد، سپس غذا را بکشید. برای جدا شدن بهتر ته دیگ می توانید ته قابلمه را در ظرف آب سرد قرار دهید.

2. طرز تهیه ته دیگ نان باگت

  1. ابتدا نان های باگت را به صورت حلقه هایی به ضخامت 1 تا 2 سانتیمتر برش بزنید و سعی کنید ضخامت همه برش ها یکسان باشد.
  2. برش های نان باگت را به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید.
  3. مقداری روغن در قابلمه نچسبی بر روی حرارت داغ نموده، سپس کمی نمک در آن بپاشید و برش های نان را ته قابلمه بچینید.
  4. برنج آبکش را در قابلمه ریخته و پس از دم گذاشتن برنج، حرارت را کم کنید.
  5. حدود 45-40 دقیقه صبر کنید تا برنج روی حرارت ملایم دم بکشد و ته دیگ نان باگت آماده گردد.

3. طرز تهیه ته دیگ نان تست

  1. هر یک از نان های تست را با استفاده از یک چاقوی تیز به چهار قسمت تقسیم کنید.
  2. نیمی از نان ها را با یک ماده رنگی مانند محلول زعفران یا آب لبو آغشته کنید تا کاملا رنگ بگیرند.
  3. روغن را ته قابلمه داغ نموده و نان های تست را به صورت شطرنجی در آن بچینید.
  4. برنج یا ماکارونی آبکش را روی نان های تست ریخته و دم بگذارید.
  5. حدود 45-40 دقیقه صبر کنید تا ته دیگ برشته گردد و برنج دم بکشد.

4. طرز تهیه ته دیگ با خمیر نان باگت

  1. خمیر نان باگت را در ظرفی ریخته و مقداری شیر یا آب به آن اضافه کنید تا نرم گردد و به راحتی بتوانید آن را ته قابلمه پهن کنید، البته مراقب باشید خمیر زیاد شل نگردد.
  2. روغن را در قابلمه ای از جنس تفلون نچسب داغ نموده و مقداری نمک در آن بریزید.
  3. خمیر را کف قابلمه پهن نموده یا آن را به شکل دلخواه درآورید، سپس برنج یا ماکارونی آبکش را روی آن بریزید.
  4. برنج یا ماکارونی را دم نموده، حرارت را کم کنید و پس از 45-40 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

نکته: برای اینکه ته دیگ به راحتی از ته قابلمه جدا گردد، پس از دم کشیدن غذا، کف قابلمه را در آب سرد قرار دهید.

5. طرز تهیه ته دیگ نان رولی

  1. نان لواش را به صورت نوار های باریک به عرض 1 سانتی متر برش زده و سپس نوار ها را رول کنید یا نان را از طول رول کنید و سپس آن را با قیچی به رول های کوچک 1 سانتی متری برش بزنید.
  2. روغن و محلول زعفران را ته قابلمه ریخته و روی حرارت داغ کنید، سپس رول های نان را در آن بچینید.
  3. برنج یا ماکارونی آبکش را در قابلمه دم نموده و پس از 35-30 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

نتیجه گیری

کارشناسان تغذیه، ته دیگ را در دسته خوراکی های خوشمزه ناسالم قرار می دهند و معتقدند که در خوردن آن باید جانب احتیاط را رعایت کرد. آنچه باعث ناسالم شدن ته دیگ می گردد، نمک و روغنی است که در آن به کار می رود. شما چگونه سعی می کنید از مضرات ته دیگی که تهیه می کنید بکاهید؟ بخش ارسال نظرات را نباید فراموش کنید و دیدگاه ها و نظراتتان را در این رابطه با ما به اشتراک بگذارید. همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه ته دیگ های دیگر از جمله ته دیگ مجلسی، ته دیگ سیب زمینی و ته دیگ برنج را نیز در وبلاگ عکس مطالعه کنید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه 5 نوع ته دیگ نان ترد و برشته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 5 نوع ته دیگ نان ترد و برشته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید