زردچوبه را با چه چیز هایی بخوریم فایده بیشتری دارد؟
به گزارش وبلاگ عکس، خبرنگاران : ادویه زردچوبه که ادویه زرد طلایی هندوستان شناخته شده است برای سلامت جسم در سرتا سر دنیا یک داروی شناخته شده است. با توجه به خواص قوی آن و بسیاری از مزایای بهداشتی آن، جای تعجب نیست که از آن به عنوان یک منبع غذایی فوق العاده نام برد چرا که فایده زردچوبه تنها در یک بخش به عنوان مثال تغذیه خلاصه نمی گردد و در زیبایی و درمان هم موثر است.
به گزارش وبلاگ عکس به نقل ازرویداد 24 ، زردچوبه حاوی کورکو مین یک ترکیب قدرتمندی می باشد که ادویه را به رنگ زرد تبدیل می نماید و تقریبا تمام خواص دارویی آن می باشد. با توجه به تحقیق صورت گرفته توسط پایگاه داده کتابشانسی ملی مد لاین این ادویه قدرتمند را مورد آنالیز قرار داده اند و گفته شد که این ادویه 600 مزایای بالقوه دارد.
به همین دلیل است که متخصصان سلامت و متخصصان تغذیه به شدت توصیه می نمایند که این ادویه مفید را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا سلامت کلی شما را بهبود دهید. با این وجود، قبل از اینکه از این ادویه بهره ببرید مطالب زیر را بخوانید.
همانطور که قبلا اشاره کردیم، کورکوبین یک ترکیب فعال است که یکی از خواص شگفت انگیز زردچوبه می باشد. با این حال، این ترکیب به آسانی قابل دسترس نمی باشد. به همین دلیل شما باید نحوه افزایش جذب آن توسط بدن را یاد بگیرید. علاوه بر این نتایج مطالعات حیوانی و بالینی نشان می دهد که غلظلت کورکوبین در ادرار، بافت های محیطی و پلاسمای خون بدون توجه به دوز آن بسیار بی اهمیت است.
فایده زردچوبه وقتی با نوعی ادویه ترکیب گردد بیشتر می گردد
زردچوبه و چربی های طبیعی: مواد مغذی محلول در چربی های طبیعی به بدن جذب می شوند که آن ها را برای آینده نگه می دارند و در بدن ذخیره می شوند. زردچوبه به گروهی از مواد محلول در چربی ها تعلق دارند به این معنی که شما باید آنرا با چربی های سالم ترکیب کنید تا جذب آن افزایش یابد.
زردچوبه و فلفل سیاه: زردچوبه و فلفل سیاه به خودی خود یک داروی طبیعی می باشد و فلفل سیاه به یاری پیرین همراه با ترکیب قدرتمند زردچوبه عملکرد زردچوبه در بدن یاری بسزایی می نماید.
پیشنهاد می کنیم آنرا با روغن زیتون و روغن نارگیل مخلوط کنید. به این ترتیب کورکوبین زردچوبه به طور مستقیم در جریان خون به وسیله سیستم لنفاوی جذب می گردد.
علاوه برا این دکتر نیز گفت:این بسیار مهم است، زیرا کورکوبین کمتر در معرض آنزیم های متابولیسمی واقع شده است و در خرم آزاد باقی می ماند و اجازه می دهد در بدن بیشتر بماند.
با توجه به تحقیقات، ممکن است که گرما 12 برابر حلالیت کورکوبین را افزایش دهد که می تواند زیست پذیری آنرا در بدن افزایش دهد.
طبق گفته دکتر سوقومار ماده موثر و مهم داخل زردچوبه که کورکوبین می باشد. علی رغم قدرت آن بدون یاری بدن به راحتی جذب بدن نمی گردد. توصیه می گردد در غذاهایتان نصف قاشق چایخوری بهره ببرید.
منبع: اقتصادنیوز