شبیه سازی سه اَبَرگاو در چین با امکان تولید سالانه 18 تن شیر

به گزارش وبلاگ عکس، طبق ادعای چین، سه اَبَرگاو شبیه سازی شده در این کشور متولد شده اند. این ابرگاوها می توانند اندازه زیادی شیر در سال تولید کنند و هدف چین از کلون کردن یا شبیه سازی این گاوها، کاهش وابستگی به نژادهای وارداتی است.

شبیه سازی سه اَبَرگاو در چین با امکان تولید سالانه 18 تن شیر

به گزارش دیجیاتو، طبق گزارش گلوبال تایمز، پژوهشگران دانشگاه علوم و فناوری کشاورزی و جنگل داری نورث وست چین این سه گوساله را در منطقه نینگ شیای چین پرورش دادند. این حیوانات از نژاد گاوهای بسیار پربار هلشتاین فریزن از هلند هستند که می توانند سالانه 18 تن شیر یا در طول عمر خود 100 تن شیر تولید کنند.

شبیه سازی ابرگاو در چین

اولین گوساله در 30 دسامبر به جهان آمد و به دلیل جثه بزرگ این گوساله 56.7 کیلوگرمی، باید عمل سزارین انجام می شد. دانشمندان برای شبیه سازی این سه گوساله، مجبور شدند 120 رویان را از سلول های گوش گاوهای پربازده کلون کنند. این رویان ها در گاوهای جایگزین قرار داده شدند که سه مورد از آن ها منجر به تولد گوساله های تازه شد.

جین یاپینگ، دانشمند ارشد این پروژه می گوید که حالا برنامه های بلندپروازانه ای را برای این فناوری تازه دارد:

ما می خواهیم طی دو تا سه سال، یک گله متشکل از بیش از 1000 ابرگاو تشکیل دهیم تا از آن به عنوان پایه ای محکم برای مقابله با وابستگی چین به گاوهای شیری خارجی و جلوگیری از مسائل زنجیره تأمین استفاده کنیم.

طبق تخمین ها، از هر 10 هزار گاو در چین، تنها 5 گاو می توانند در طول عمر خود 100 تن شیر بدهند که البته این میزان شیردهی معمولاً در پایان عمر گاوها مشخص می شود. بنابراین پرورش این گاوها و دستیابی به ژن آن ها کاری سخت است. درحال حاضر چین 70 درصد گاوهای شیری خود را وارد می کند.

این اولین باری نیست که دانشمندان چینی دست به شبیه سازی حیوانات می زدند. برای مثال آن ها چند ماه پیش برای اولین بار در جهان با هوش مصنوعی پیروز به کلون کردن خوک شدند. پژوهشگران چینی همچنین در پرونده خود، شبیه سازی گرگ قطبی هم دارند.

منبع: فرارو

به "شبیه سازی سه اَبَرگاو در چین با امکان تولید سالانه 18 تن شیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شبیه سازی سه اَبَرگاو در چین با امکان تولید سالانه 18 تن شیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید