آشپزی

طرز تهیه 5 نوع ته دیگ نان ترد و برشته

ته دیگ نان را می توان با انواع نان لواش، نان سنگک، نان بربری، نان باگت و نان تست درست کرد. طرز تهیه انواع ته دیگ نان تقریبا یکسان بوده و تنها از نظر شکل ظاهری و طعم و مزه اندکی متفاوتند.

10 تیر 1400

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ خوشمزه

آلبالو پلو با مرغ یکی از غذا های سنتی کشورمان است که به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، اغلب در میهمانی ها سرو می شود. اگر چه این غذا را با گوشت قرمز نیز می توان تهیه کرد، اما به دلیل خواص بیشتر گوشت سفید، در این مطلب طرز تهیه این غذا با مرغ شرح داده...

9 اسفند 1399

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه؛ یک پودینگ یا دسر سنتی ایرانی

شیر برنج نوعی پودینگ یا دسر ایرانی است که از ترکیب شیر، شکر و برنج نیم دانه تهیه و به صورت سرد سرو می شود. شما همچنین می توانید شیر برنج را به صورت گرم به عنوان صبحانه، میان وعده و یا یک مدل افطاری ساده در نظر بگیرید.

2 آبان 1399

طرز تهیه دنت خانگی شکلات

شکلات به خوراکی های مشتق از کاکائو گفته می شود. این ماده خوراکی پر طرفدار و انرژی زا، بطور معمول از ترکیب شیر،شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبت های متفاوت ساخت می شود

13 خرداد 1399

ضدعفونی و گندزدایی خیابان ولیعصر توسط 200 گروه شهرداری تهران

1500 نیروی شهرداری تهران در قالب 200 اکیپ امروز آدینه به ضدعفونی و گندزدایی از خیابان ولیعصر تهران پرداختند.

4 اردیبهشت 1399

لوکس ترین هتل های استانبول

هتل های استانبول در زمان سفر استراحت کردن و بودن در هتلی شیک و مجهز بسیار مورد پسند و خواهان افراد بسیار زیادی می باشد. بر خلاف افرادی که به دنبال هتل های ارزان قیمت می باشند افراد دیگری نیزهستند که به دنبال لوکس ترین هتل ها میباشند. لوکس ترین هتل های...

28 شهریور 1398

خوشمزه ترین مستند های جهان!

روزنامه خراسان - الهام حبشی: در آشپزخانه همه ما ایرانی ها همواره چند جلد کتاب نفیس آشپزی پیدا می گردد که سالی یک بار برای دریافت غبار از قفسه کتاب ها بیرون شان می آوریم! البته ممکن است یکی یا حداکثر دو دفعه هم برای پیدا کردن دستور سالاد شیرازی نوین، لایش...

17 شهریور 1398

دستور پخت خورشت قورمه سبزی برای 100 نفر یا بیشتر

دستور پخت خورشت قورمه سبزی برای 100 نفر یا بیشتر ؛ این گزارش را بخوانید تا با بهترین روش آشنا شوید.

23 مرداد 1398

طرز تهیه رب گوجه خانگی به 2 روش (با اجاق گاز و نور خورشید)

رب گوجه خانگی از چاشنی های پرمصرف در تهیه غذاست که با رعایت نکات ضروری در تهیه آن می توان این طعم دهنده را به بهترین و ساده ترین روش درست کرد.

21 مرداد 1398
تعداد: (49)