طرز تهیه پاستا خانگی با سس گوجه فرنگی مخصوص
به گزارش وبلاگ عکس، اگر جزو افرادی هستید که وقت زیادی برای غذا درست کردن ندارید، در عین حال از خوردن فست فود خسته شده اید، پاستا گزینه مناسبی برای شما است، به ویژه که پاستای خانگی و گیاهی باشد. در این صورت علاوه بر خوردن غذایی خاص و خوشمزه که سریع آماده می گردد؛ نگران سلامتی تان هم نخواهید بود. پاستا تنوع بسیار زاید دارد مثل پاستا با سس ریحان، پاستا کاربونارا، عربیتا، پاستا سبزیجات وغیره که قبلا به شما آموزش داده ایم. اما امروز می خواهیم طرز تهیه پاستا خانگی با سس گوجه فرنگی مخصوص را به شما آموزش دهیم. مواد اولیه به کار رفته در این غذا، بسیار ساده اما پرانرژی هستند و می توانید بدون صرف زمان چندانی، یک وعده خوشمزه و سالم و خانگی را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستا خانگی با سس گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی (کاملاً رسیده، در هر میزان و شکلی که دوست دارید): قاشق غذاخوری
- کره پاستوریزه کاله (آب نشده، قطعه قطعه شده به مکعب های کوچک) خرید آنلاین قاشق غذاخوری
- سیر یک حبه
- فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری
- روغن زیتون فرابکر یک چهارم فنجان
- پنیر پارمسان کاله (رنده شده) خرید آنلاین یک فنجان
- نمک دانه درشت به میزان لازم
- پاستای رشته ای (اسپاگتی، بوکاتینی، لینگوئینی) 350 گرم
- برگ ریحان (خرد شده) یک فنجان
مراحل تهیه پاستا خانگی با سس گوجه فرنگی
مرحله اول
چند گوجه فرنگی بردارید. آن ها را به دو قسمت ببرید و درون کاسه بزرگی فشار دهید تا محتویات داخل پوستش، به خوبی بیرون بریزد. پوست گوجه ها را دور بریزید.
سپس میزانی از گوجه فرنگی ها را به تکه های کوچک دربیاورید.
مرحله دوم
این گوجه فرنگی ها را به کاسه قبلی اضافه نموده، خوب با هم مخلوط نموده و کمی له نمایید.
مرحله سوم
سیر رنده شده، کره، فلفل قرمز، روغن زیتون، پنیر پارمسان، و کمی نمک به گوجه فرنگی ها اضافه کنید.
مرحله چهارم
روی کاسه پلاستیکی بکشید و بگذارید حداقل نیم ساعت در دمای اتاق بماند. این کار باعث می گردد آب گوجه بیشتر خارج گردد و طعم ها به خوبی درهم ادغام شوند.
مرحله پنجم
یک قابلمه بزرگ آب را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید و یک مشت کوچک نمک در آن بپاشید. وقتی آب جوشید پاستاها را درون قابلمه بریزید.
مرحله ششم
حالا پاستاها را با سس پاستا مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا پاستای داغ، کره و پنیر پارمسان درون سس را آب کند. این کار باعث می گردد سستان غلیظ تر گردد.
مرحله هفتم
پاستایتان را مزه کنید و در صورت احتیاج، به آن نمک اضافه کنید. حالا ریحان خردشده را به غذا اضافه کنید.
مرحله هشتم
پاستای شما آماده است، حالا غذایتان را در ظرف ها ریخته و روی آن را با سس پاستای به جای مانده تزیین کنید. سپس میزانی روغن زیتون و پارمسان اضافه نمایید.
نکات طرز تهیه پاستا خانگی با سس گوجه
اگر دوست دارید، گوجه ها را رنده کنید تا سستان نرمتر و آبکی تر گردد. این بستگی به ذائقه تان دارد. افزودن رب به گوجه فرنگی ها، باعث می گردد غذای شما خوش آب و رنگ تر گردد، فقط زیاده روی نکنید تا طعم رب در پاستایتان غالب نگردد. برای این کار، ضروری است رب و گوجه فرنگی های له شده را همراه با دو پیاز رنده شده میانه به مدت چند دقیقه روی گاز با حرارت میانه تفت دهید.
منبع: کتاب کاله