16 اشتباه رایج هنگام خوردن صبحانه
به گزارش وبلاگ عکس، وافل های نپخته قیافه های غلط اندازی دارند و اینگونه به نظر می رسد که پخته اند. اما در صورتی که یک گاز به آن ها بزنید متوجه مزه آرد می شوید بعلاوه با خطرات تخم مرغ نپخته هم روبرو هستید.
آیا تا به امروز به این موضوع فکر نموده اید که چه راه های بهتری برای تهیه صبحانه مورد علاقه تان وجود دارند؟ در این مطلب به 16 اشتباه صبحانه خوردن پرداخته ایم.
احتمالا می دانید که صبحانه مهم ترین وعده غذایی است. آیا تا به امروز به این موضوع فکر نموده اید که چه راه های بهتری برای تهیه صبحانه مورد علاقه تان وجود دارند؟ از مصرف تخم مرغ خشک و پنکیک تا کمبود مواد مغذی همه راه هایی را که با آن ها شروع روز خود را خراب می کنید پیدا کنید. در این مطلب به 16 اشتباه صبحانه خوردن پرداخته ایم.
1. استفاده از تخم مرغ های سرد
تخم مرغ در بسیاری از صبحانه ها نقش اساسی ای را ایفا می نماید و بسیاری از دستورهای صبحانه از تخم مرغ های در دمای اتاق استفاده می نمایند. اما علت این امر چیست؟ برای دستورهای غذایی مانند پنکیک و وافل که احتیاجمند خمیر هستند تخم مرغ های در دمای اتاق باعث می گردد نتیجه کار پف دارتر و سبک تر گردد که به سادگی مخلوط شده و منجر به تجربه لذت بخشی از صبحانه خوردن می گردد.
2. مخلوط کردن بیش از مقدار منجر به ایجاد پنکیک سفت می گردد
آیا پنکیک هایی که درست می کنید سفت و شبیه نان می شوند؟ این اشتباه با مخلوط کردن بیش از مقدار خمیر حاصل می گردد. با وجود اینکه ممکن است احساس کنید باید همه قسمت های سفت خمیر را صاف کنید اما اشکالی ندارد اگر چند مورد از آن ها باقی بمانند. مخلوط کردن بیش از مقدار گلوتن بیشتری در خمیر ایجاد می نماید و همین مساله باعث می گردد پنکیک شبیه نان گردد. مطمئن شوید که خمیر را به مقدار کافی مخلوط نموده اید که صاف گردد و بدون چسبیدن به کاسه از آن جدا گردد.
3. به مقدار کافی نپختن وافل
وافل های نپخته قیافه های غلط اندازی دارند و اینگونه به نظر می رسد که پخته اند. اما در صورتی که یک گاز به آن ها بزنید متوجه مزه آرد می شوید بعلاوه با خطرات تخم مرغ نپخته هم روبرو هستید. علت این موضوع این است که وافل ساز شما خیلی داغ است. با وجود اینکه تایمر اتوماتیک پخته شدن وافل را اطلاع می دهد اما برترین کار این است که دما را کاهش داده و وافل را برای مدت طولانی تری بپزید تا مطمئن شوید که وافل به صورت کامل پخته است و از آن لذت ببرید.
4. نپختن بیکن سرد
پختن بیکن سرد روی ماهیتابه داغ یک روش عالی برای جلوگیری از داشتن بیکن ترد است. درست مانند تخم مرغ ها اگر بیکن را هم هنگامی که بیکن به دمای اتاق رسید بپزید هنگام پختن یکنواخت تر شده و طعم کلی بهتری خواهد داشت. علت این مساله این است که قسمت چرب بیکن برای مدت طولانی تری سردتر از قسمت گوشتی باقی می ماند. در صورتی که اجازه بدهید گوشت 15 دقیقه گرم گردد هر دو قسمت به یک دما می رسند و به صورت یکنواخت می پزند.
5. پوره یا کوکوی سیب زمینی خمیر مانند
به منظور ترد شدن پوره سیب زمینی و نه خشک شدن آن باید سیب زمینی ها در یک فرایند دقیق نشاسته زدایی شوند. یک روش برای اجتناب از سفت یا خمیری شدن پوره سیب زمینی رنده کردن سیب زمینی ها داخل یک کاسه آب سرد است. این کار باعث از بین رفتن نشاسته سیب زمینی می گردد. پس از این مرحله به سرعت سیب زمینی را آبکشی کنید سپس سیب زمینی های رنده شده را روی دستمال تمیز قرار می دهیم سپس داخل تابه سرخ کنید.
6. استفاده از تابه نامناسب برای املت
استفاده از تابه با مقدار اشتباه برای املت می تواند بر احتمال شکسته شدن آن هنگام برگرداندن تاثیر بگذارد. این مساله بعلاوه منجر به ایجاد املتی نازک تر یا ضخیم تر از چیزی که مد نظرتان بود می گردد. معیار مناسبی که باید به خاطر داشته باشید این است که یک املت معمولی تک نفره شامل 2 تا 3 تخم مرغ است که به خوبی در تابه 17 تا 22 سانتی متری جا می گردد. برای بیش از سه تخم مرغ باید از ماهیتابه بزرگتری بهره ببرید بنابراین به این نکته توجه داشته باشید که چند تخم مرغ می خواهید برای املت بهره ببرید.
7. استفاده نکردن از جو دو سر پرک برای شب تا صبح
با وجود اینکه از هر مدل جویی می توانید در طول شب تا صبح بهره ببرید اما استفاده از جوهای اشتباه بر بافت کلی جو اثر می گذارد. جوهای فوری که نازک تر از جوهای دو سر پرک هستند در طول شب تا صبح نرم می شوند.
8. خوردن نان تست تنها برای صبحانه
گاهی اوقات از نظر زمانی محدودیت دارید و خوردن یک برش نان تست تنها گزینه در دسترس به نظر می رسد. با وجود اینکه این گزینه بهتر از نخوردن صبحانه است اما اثرات طولانی مدت خوردن نان تست تنها روی بدن منفی است و بدن را از مواد مغذی و ویتامین هایی که برای شروع روز مورد احتیاج است تهی می نماید.
9. هم نزدن تخم مرغ
تخم مرغ هایی که به خوبی هم زده شده باشند به مقدار کافی پف نموده و در دهان آب می شوند. برترین روش دستیابی به این نوع تخم مرغ هم زدن آن ها در یک کاسه قبل از ریختن داخل ماهیتابه است. این روش بسیار بهتر از شکستن مستقیم تخم مرغ ها در ماهیتابه است. با انجام این کار هوا به تخم مرغ اضافه شده و بافت پف دار تخم مرغ ایجاد می گردد. هم زدن هم چنین این اطمینان را ایجاد می نماید که زرده و سفیده به خوبی مخلوط شده اند و دیگر به صورت غیر یکنواخت پخته نمی شوند.
10. عدم استفاده کافی از سبزیجات
در صورتی که رنگ بشقاب صبحانه شما اغلب قهوه ای یا بژ است یعنی به مقدار کافی سبزیجات نمی خورید. جدا از تنها اضافه کردن رنگ به بشقاب خود، اضافه کردن حداقل یک سبزی به صبحانه می تواند به شما یاری کند روزتان را پر انرژی تر شروع نموده و مواد مغذی کافی را برای عملکرد موثر بدنتان در طول روز فراهم کنید.
11. نوشیدن قهوه با شکم خالی
فکر نوشیدن یک فنجان قهوه خوشمزه داغ به تنهایی ممکن است این احساس را ایجاد کند که انرژیتان را افزایش می دهد اما در واقع باعث می گردد بیشتر احساس خستگی کنید و بعلاوه اثرات بلند مدت مخربی بر سیستم گوارشی تان دارد. قهوه کاهش دهنده آب بدن و بعلاوه اشتها آور است که می تواند منجر به ایجاد سردرد در طول روز گردد. قهوه اغلب باعث می گردد معده اسید کمتری فراوری کند و همین مساله گوارش غذا را در بلند مدت دشوارتر می سازد.
12. استفاده از آب هنگام تهیه اوتمیل
اوتمیل در حال حاضر به بی مزگی و خسته نماینده بودن معروفیت دارد و این مساله به علت پختن آن با آب به جای شیر است. برای ایجاد مزه و بافت غنی تر و افزودن مواد مغذی بیشتر، از شیر یا یک جایگزین غیر لبنی برای طعم دهی به اومتمیل بهره ببرید.
13. شروع کردن روز با یک اسموتی شیرین و شکری
ممکن است فکر کنید اسموتی یک گزینه سالم برای صبحانه است اما نکته مهم این است که مواد تشکیل دهنده داخل اسموتی باید از نظر تغذیه ای متعادل و انرژی زا باشند. اضافه کردن مواد غذایی ای که شکر و کالری بالایی دارند مانند ماست، کره بادام زمینی، عسل و سایر سس ها ساده است. ترفند دیگر کاهش مقدار میوه های شیرینی است که اضافه می کنید سعی کنید به جای میوه های شیرین از هندوانه و پرتقال بهره ببرید.
14. استفاده از تنها سفیده تخم مرغ
احتمالا شنیده اید که خوردن سفیده تخم مرغ به تنهایی گزینه بهتری برای کاهش وزن و کاهش سطح کلسترول است اما نخوردن زرده تخم مرغ منجر به از دست دادن ویتامین ها و سایر مواد ضروری می گردد. زرده تخم مرغ شامل ویتامین های مختلف بسیار از جمله B12، D و B2، اسیدهای چرب ضروری و پروتئین است.
به جای اجتناب کامل از خوردن زرده تخم مرغ، به منظور کاهش اثرات افزایش کلسترول می توان از رژیم غذایی ای که چربی استاندارد کمی دارد استفاده کرد. البته همیشه باید با دکتر مشورت کنید تا متوجه شوید برای شخص شما چه چیزی مناسب است.
15. ننوشیدن آب پس از بیدار شدن
کم آبی یک مشکل جدی است که منجر به میگرن، فشار خون و سینوزیت می گردد. همچنان که می خوابید بدن دچار کم آبی می گردد بنابراین نوشیدن یک لیوان آب پس از بیدار شدن اعضای داخلی بدنتان را هم بیدار می نماید. نوشیدن آب به محض بیدار شدن بعلاوه به ایجاد یک عادت سالم برای شروع روز هم یاری می نماید.
16. نخوردن صبحانه
اگرچه اثرات منفی نخوردن صبحانه بر بدن می تواند بسیار قابل بحث باشد اما محروم کردن بدن از مواد مغذی و کالری هایی که بر اساس یک روال منظم به ویژه پس از خواب شبانه احتیاج دارد می تواند بر سلامتی تاثیر بگذارد. نخوردن صبحانه بعلاوه می توانید منجر به ایجاد تمایل به خوردن غذاهای شیرین یا شور شده و به صورت کلی تمایل به خوردن میان وعده را افزایش داده و باعث گردد معده را با کالری خالی پر کنید.
منبع: گردشبان